duminică, iunie 08, 2014

Articolul meu de suflet

Am primit de la Mihaela o leapsa acum ceva timp in urma, prin luna mai a acestui an. Deoarece am fost prinsa cu multe treburi, n-am avut timp de blog, dar m-am gandit despre ce sa scriu aproape o luna de zile. :)

Pentru mine e greu de ales o postare speciala, mai ales ca eu imi prezint creatiile aici. Asta ar insemna ca postarea favorita sa detina creatia preferata, dar acest lucru e imposibil. In primul rand, pentru mine cea mai recenta creatie e cea mai draga la momentul respectiv. In al doilea rand, fiecare postare o scriu pe indelete, fara nici o graba, cu tot dragul, ca si cum ar fi cea mai importanta pana acum.

Totusi, am avut de vreo 3-4 ori  impulsul de a trece peste aceste reguli, iar asta s-a reflecat in caliatatea postarii. Deci, dilema mare in alegearea unei postari de suflet!

Dupa ce m-am gandit bine-bine, as putea spune ca un loc special ar ocupa Povestea unei ii tricotate tocmai pentru faptul ca am descris trairile mele din momentul in care s-a nascut ideea ei in capul meu pana la finalizare. Dar sa stiti ca nu e ia creatia mea preferata, ci un set lucrat cu cativa ani in urma si daruit fetitei unei prietene. Voi pune si cateva poze ca sa vedeti despre ce vorbesc.



Si acum imi vine sa rad cand imi amintesc cum m-am urcat in visin pe intuneric ca sa fac poze. Motivul era unul simplu: aparatul meu era stricat, iar daca detecta cea mai mica urma de lumina pozele nu ieseau deloc. Asa ca am gasit locul si momentul potrivit. :)

Modelul jachetei e dintr-o revista in italiana, Mani di fata. Am adaptat si o rochita care sa i se potriveasca.

Pana la urma a devenit set caci i-am facut si o caciulita.

Mihaela, te rog sa ma scuzi pentru ca am taraganat atat, dar sa stii ca imi face placere sa particip la lepsele date de tine si iti multumesc pentru faptul ca te gandesti si la mine.
 Sa aveti o zi frumoasa!
Cu drag, 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...