duminică, martie 22, 2015

Castigatoarea darului de blog

 Am avut inscrise 13 persoane la darul meu de blog (pe Cristina n-am pus-o la socoteala- a fost dorinta ei). Azi am facut tragerea la sorti si castigatoarea a iesit Irina Anghel! Felicitari, draga mea!
 

Sper sa puteti vedea filmuletul, m-am chinuit cu postarea lui pe youtube, dar nu mi-a reusit. Nu mai tin minte cum am facut anul trecut, a trecut prea mult timp de atunci.:)


Irina astept sa-mi trimiti adresa ta ca sa-ti pun pachetelul la posta saptamana viitoare. Poti sa-mi scrii pe adresa de email povestile.andrelelor@yahoo.com. 

Sa aveti o primavara frumoasa cu multe bucurii si zile senine. Un buchetel cules de mine special pentru voi!

Cu drag,

joi, martie 12, 2015

Dar de blog

Am ajuns la postarea cu numarul 100, in concluzie azi sarbatorim impreuna! Vreau sa va multumesc voua celor care ati fost alaturi de mine, cu incurajari, pareri, felicitari sau chiar critici. Pe toate le-am primit cu draga inima si voi m-ati ajutat sa merg mai departe cu blogul. Un cos  virtual cu ghiocei pentru fiecare din voi din tot sufletul meu.

Am incropit un mic dar de blog ce va ajunge la una din voi prin tragere la sorti. Daca doriti sa participati, lasati un comentariu la aceasta postare pana pe data de 22 martie cand la ora pranzului voi desemna castigatoarea.
Darul meu consta intr-o pereche de sosete tricotate manul, un sapun hand-made sub forma de portocala si o ciocolata.  Sosetele se potrivesc unui picior ce poarta marimea 38-39, eu le-am facut de 38,5. Sunt usor de intretinut, se pot spala la masina la maxim 40 grade si nici nu lasa culoare.
Sapunelul l-am cumparat de la un targ si mi l-a prezentat un domn care nu vorbea prea bine romaneste. Ca sa ma convinga mi-a dat sa miros o astfel de portocala taiata in jumate. Nu am stat mult pe ganduri pana sa ajunga in geanta mea.:)
Ciocolata am ales-o ca sa se asorteze cu nuantele firului de sosete :) , dar si pentru cele 3 straturi ciocolatoase ce apar pe ambalaj. Sper sa fie pe gustul vostru.

Va astept cu drag sa va inscrieti, micul meu dar va asteapta.




miercuri, martie 11, 2015

Ajutor, nu ma pot opri din lucrat sosete! :)


Vorbesc foarte serios, am doua perechi in curs de executie, iar de la inceputul anului am mai lucrat vreo 3 sau 4 perechi. Oare voi inca nu v-ati saturat sa vedeti numai modele de sosete la mine pe blog? Visez la o rochita de ceva timp , dar cum nu ma pot hotari la un model anume si din lipsa de previzualizare a modelului in minte, stiu sigur ca voi incepe inca o pereche de sosete. Am luat-o razna, cred...

Sa va explic insa de ce imi place asa de mult sa lucrez ciorapi. In primul rand folosesc un fir colorat (cel de acum imi aduce aminte de toamna si dovleci), iar in al doilea rand poti lua lucrul cu tine oriunde, modelul e simplu de tot si produsul finit apare relativ repede.
Firul ce-l folosesc se numeste Astoria de la Bernetta Wolle. Lucrez cu andrele de 2 mm, iar sosetele rezultate planuiesc sa le daruiesc in cadrul unui dar de blog ce il voi organiza cat de curand. Stati pe aproape daca va doriti o pereche de sosete tricotate de mine, caci blogul meu va implini in curand 100 de postari. :)


Ma simt un picut mai bine inteleasa cand vad ca la Yarn Along organizat de Ginny se incriu mai multe persoane care prefera sa lucreze tot sosete (desi in editia din aceasta saptamana sunt parca mai multe pulovere). 

Voi aveti un lucru care l-ati tot face si nu va saturati niciodata de el oricat de des ati repeta modelul?

marți, martie 10, 2015

Copie si original 6

Am ajuns deja la a 6-a parte a comparatiilor intre copie si original.
De data asta e vorba de o jachetica lucrata dupa o poza gasita pe la rusoaicele talentate.

Original:


Copie:




miercuri, martie 04, 2015

Mozaicul lunii februarie 2015

Ideea mozaicului lunar a venit de la Irina.

Pentru mine februarie a fost o luna de iarna, cu zapada, ger, ceata, flori de gheata la ferestre, dar am avut parte si de zile insorite, caldute, ca de primavara. Zapada s-a mentinut pana aproape de sfarsitul lunii, iar pe data de 27 februarie am descoperit primul ghiocel plapand care nici macar nu inflorise inca. La servici ni s-au alaturat vreo 3 prieteni blanosi (veniti de nu se stie unde), dar care te cuceresc imediat cu dragalasenia lor.

Tot in aceasta luna am avut de sarbatorit 6 persoane, ocazie cu care am ajuns intr-un loc frumos cu mobila alba , flori roz si mancare buna.
De asemenea am avut spor la andrele, am terminat un hanorac si doua perechi de sosete.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...